top of page

Omelett med kalkunfilét & avocadomajones


Hei!

Siden dere har fått noen forslag til middager denne uken tenke jeg å dele en frokost eller lunsjoppskrift til dere. Det går nemlig mye i omeletter til frokost her så innimellom må jeg finne på litt nytt fyll. Denne gangen ble det avocadomajones som hovedfyll og det smakte veldig godt som omelettfyll. Veldig enkelt å lage også selvfølgelig så det er gull. Det eneste er at man bør bruke en ganske moden avocado for å få blandingen silkemyk. Med mindre du ikke bryr deg deg så mye om konsistensen selvfølgelig. Omeletten er servert med litt salatgrønnsaker- det nærmer seg jo vår snaaart så da må man få litt vårlig preg over maten!

Til én porsjon Ingredienser 2 egg Litt vann Litt salt

1/2 avocado 1 ss ekte majones Litt herbamare 2 skiver kjøttpålegg 1 neve salat 1 liten neve fersk spinat Plommetomater Agurk Olivenolje Friske spirer

Start med å lage omeletten ved å piske sammen egg med litt vann og salt. Ha eggeblandingen utover en varm panne og stek den så lenge du ønsker. Mens omeletten steker lager du avocadomajonesen. Del en avocado og bruk halvparten. Mos avocadokjøttet i en skål og tilsett majones og litt herbamare (smak til). Skjær også opp grønnsakene så de er klare. Når omeletten er ferdig legger du omeletten på en tallerken og legger fersk spinat, avocadomajones og kjøttpålegg på den ene halvdelen og bretter over den andre halvdelen av omeletten så den blir som et lokk. Nå har du en omelettluna med deilig fyll.

Servér omeletten med grønnsaker og litt god olivenolje som dressing. Pynt med friske spirer.

Håper det smaker!

Commentaires


DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page