top of page

God fredag- snart helg!


God fredag!

Nå nærmer helgen seg med stormskritt og siden det er meldt mildere vær til uka skal kuldegradene nytes så lenge de varer.

Jeg følger jo litt med på hvor mange som er innom bloggen til tider og det er ekstra gøy å se at mange har vært innom bloggen i det siste. For de som ikke har tittet innom bloggen før kan det kanskje være litt vanskelig å se at matbloggen jeg har er veldig allergivennlig. Bloggen handler stort sett om å lage god og spennende mat som er enkel å lage og som i tillegg er allergivennlig. Selv om man har endel allergier betyr ikke det at man må spise kjedelig!

Vi lever i et samfunn som består av mye mat med ekstra og unødvendige tilsetninger fordi maten skal masseproduseres og selges billig! Dette fører til mange helseproblemer som jeg mener kan bedres og faktisk reverseres med et naturlig kosthold som mennesket er skapt for å spise.

Mitt kosthold er en blanding av lavkarbo, lchf og paleo og det er det kostholdet og den livsstilen som fungerer best for meg. Jeg tror også det er kostholdet som vil fungere best for folk i fremtiden. Det dette kostholdet er og inneholder, er naturlig mat med lite karbohydrater, med godt naturlig fett og rene proteinkilder. Her er det ikke kunstig mat i form av magre lettprodukter og heller ikke mat med tilsatt stivelse. Maten du finner på bloggen skal kunne finnes i naturen og dermed blir maten ens beste medisin. La oss gå tilbake til røttene og spise det vi er ment for å spise!

Gjennomgående for bloggoppskriftene er at de er svært allergivennlige uten gluten, meieriprodukter (med unntak av ekte smør), ris og potet. Tåler du meieriprodukter finnes det allikevel noen tidlige oppskrifter med melkeprodukter. Disse kan lages laktosefrie ved bruk av laktosefrie produkter eller frie for melkeprotein ved å bruke erstatninger som for eksempel kokosmelk/-fløte. Alle oppskriftene er selvfølgelig også lavkarbovennlige for et godt og stabilt blodsukker. Her kan med andre ord alle finne seg oppskrifter de kan bruke og alle rettene er tilpasset en hektisk hverdag så du ikke bare spiser godt og sunt, men også får tid til alt det morsomme du vil gjøre i hverdagen!

På facebooksiden min legger jeg i ny og ne ut litt linker til artikler jeg synes er interessante og som kan gi deg litt bedre innsikt i helsefaglig litteratur som gjerne ikke skrives om i media.

Takk for at du tar deg tid til å titte innom bloggen. Jeg håper du kan finne litt inspirasjon!

コメント


DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page