top of page

Frokostmuffins


God formiddag!

Det er tid for litt frokostinspirasjon uten julepreg. I dag sto det frokostmuffins på menyen og dette er egentlig bare en vri på en ellers vanlig omelett med fyll som man heller lager i muffinsformer.

De fleste rører kan jo helles i former og min vanlige omelett er intet unntak.

Her har jeg bare fikset litt på den og tilsatt litt ekte smør i røren. Smør som normaltsett ville vært i pannen for å gi litt bedre smak og metthet siden jeg ikke bruker fløte i omeletten min, men vann.

Her kan man i hvertfall blande inn akkurat hva man vil av grønnsaker. Jeg valgte grønnkål & spinat som jeg spiser mye av for tiden. Det smaker utrolig godt og spesielt i kombinasjon med hverandre.

Du kan også prøve å streke fyllet litt på pannen før du tilsetter det i røren. Det gir en enda litt mere fyldig smak til muffinsene.

Frokostmuffins ca 3 stk

Ingredienser

2-3 egg 2 skiver bacon Litt vann/fløte 1 ss smeltet smør 1 liten neve grønnkål 1 liten neve spinat 3 skiver salami 1/3 ts bakepulver 1 ts fiberhusk (kan sløyfes) 3 asparges Spirer til pynt

Sett ovnen på 200 grader Pisk eggene lett sammen og tilsett litt vann og smeltet smør. Vend inn grønnsakene og salami i biter. Tilsett fiberhusk og bakepulver og bland godt sammen. Finn frem et muffinsbrett eller muffinsformer og legg bacon i bunnen. (baconet kan også være iblandet røren hvis du ønsker det, eller legges på toppen) Fordel røren i formene og stek dem midt i ovnen i ca 15 minutter.

Servér muffinsene med asparges stekt på pannen i litt smør/olje og litt friske spirer til pynt!

Ønsker deg en finfin søndag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page