top of page

Pepperkakekrydder


I morgen er det 1. desember! Hurra! Snart jul :)

Jeg leser ikke så veldig mange matblogger, men det hender at jeg kommer over noen og da spesielt svenske matblogger. Svenskene er nemlig litt større på lavkarboblogger enn vi er her i Norge. I omtrent samtlige juleoppskrifter er det oppgitt at de har brukt santa marias pepperkakekrydder. Altså en ferdig krydderblanding som smaker av jul. Den har jeg sett etter overalt i Norge, men ikke funnet enda så derfor ville jeg lage min egen pepperkakekrydder-blanding som kan brukes oppå alt mulig rart. Dette gir en passe stor porsjon, men hvis du skal bruke større mengder krydder kan du også bruke ss i stedet for ts.

Pepperkakekrydder

Ingredienser 3 ts kanel 1 ts malt nellik 1 ts ingefær 1 ts kardemomme

Bruk miksen når du skal lage Julegranola Julesmoothie Julete Jule chai te Kaffe latte/mocca med julesmak Topping oppå hjemmelaget is Kjøttdeig med god kryddersmak (nei den smaker ikke søtt og jul, men veldig aromatisk. Tilsett da litt pepper i tillegg)

og masse masse mer...

Oppbevar miksen i en lufttett beholder.

Ønsker deg en fortsatt fin mandag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page