top of page

Endelig helg


Hei! Da var det lørdag igjen og jeg håper dere har hatt en fin lørdagsmorgen og formiddag så langt. Jeg satt og fikset litt på bloggen i går kveld så nå har det blitt litt andre farger her. Håper dere liker det! Som flere av dere vet er jeg veldig glad i å drive med grafisk design så det er ikke bare det å lage mat og legge ut oppskrifter som jeg synes er gøy med dette her. Jeg vurderte faktisk tidligere å jobbe med grafisk design, men fant ut at jeg heller ville drive med det på hobbybasis. Så det ble starten på bloggen.

Bildet over er frokosten min i dag. Det er ikke alle som spiser en klassisk frokost og det er meg inkludert. Jeg spiser så og si hva jeg føler for når jeg føler for det og i dag hadde jeg lyst på en litt større og mettende frokost. Dette er kjøttdeig med squash, asparges og gresskar som er toppet med en god olivenolje. Enkelt og greit! Det var siste resten av gresskaret og det passer godt siden det er Halloween i dag! I skrivende stund sitter jeg å tenker på hva jeg skal gjøre med lyssettingen når jeg tar bilder. Jeg er jo veldig avhengig av dagslys for å få bra bilder, så dette er en liten nøtt jeg driver å tenker på om dagen. For øyeblikket skal ledlampe og daglyslampe testes ut og så får vi se om det kan bli bra!

Jeg ønsker deg i hvertfall en fortsatt fin lørdag og en god Halloweenfeiring (hvis du har planer om det)! :)

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page