top of page

Frokostomelett med gresskar & asparges


Brr! I dag er det skikkelig kaldt ute! Jeg så ut at vinduet og trodde ved første øyekast at det var snø ute fordi det var så hvitt, men det var heldigvis bare veldig mye rim for det er 5 minus ute i dag. Jeg er veldig glad for at jeg har varm jakke og hansker klare så jeg slipper å fryse når jeg skal ut i hvertfall. Med kaldt ute og varmeovn på inne så blir det i hvertfall deilig varm frokost også for i dag ble det omelett med grønnsaker. En litt fyldigere omelett som passer fint å servere uten salat ved siden av. Den ble laget med litt rester av ting i kjøleskapet så dette er mere et forslag til hva man kan ha oppi.

Til én porsjon brukte jeg

3 egg

Litt vann/fløte

Evt litt salt

1 skive bacon (ha gjerne to)

3 asparges

Ca 40 g flaskegresskar

5 cm squash

Hakk opp grønnsakene og stek dem først på pannen. Tilsett bacon og stek videre.

Etterpå heller du over eggblandingen og lar omeletten steke til ønsket konsistens.

Nå skal det kjøres til jobb og jeg skal ha masse varme på i bilen...deilig!

Ha en fin lørdag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page