top of page

Hvordan lage squashspaghetti


I dag tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om hvordan dere raskt og enkelt kan lage squashpasta, eller zucchinipasta som det også kalles. Det har blitt veldig populært og man kan selvfølgelig lage "pasta" av andre grønnsaker også, men squashen er absolutt mest populær. I tillegg til at den er veldig enkelt å lage er den også utrolig dekorativ. Hva med å foreksempel både blande grønn og gul squash? En deilig fargekombinasjon! Det er flere måter å lage pastaen på, men den absolutt enkleste måten er å skaffe seg en spiralizer (spirali) som man enkelt putter squashen inni og vrir rundt og deretter får du raskt kuttet squash i strimler. Den andre måten er å brukte et redskap, lignende "nicer dicer" eller sist å kutte den opp med kniv. Jeg kjøpte min spirali på ebay og den kostet ikke mange kronene. Absolutt et morsomt redskap å ha i kjøkkenskuffen! Jeg har brukt min mye i det siste og tror den kommer til å bli flittig brukt også utover høsten. Grunnoppskriften er veldig enkel og du kan selv smakssette både med urter og krydder, Prøv foreksempel å lage pasta bolognese med squashpasta. Namnam!

Grunnoppskrift

Til 1 porsjon

1/2 squash

1 ss smør/rapsolje

Litt salt&pepper

Lag strimler av squashen og ha den i en panne med godt med smør.

La den ligge og surre litt på middels varme i en liten stund. La den bli god og myk før du

krydrer lett med salt&pepper.

Serveres med det samme!

Håper det var til inspirasjon.

Ønsker deg en fortsatt fin torsdag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page