top of page

Italiensk pĂžlse med squashspaghetti & stekte grĂžnnsaker


Hei og god tirsdag!

Med nok Ä gjÞre pÄ timeplanen flyr dagene og ukene bare av gÄrde og nÄ gÄr det mot mÞrkere tider, noe som ogsÄ merkes nÄr jeg skal fotografere matrettene mine. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjÞre angÄende akkurat det for Ä ha fine matbilder synes jeg er litt viktig. Maten mÄ jo vise seg fra sin beste side og da spiller lyset veldig inn. Noe jeg rekker jeg allikevel Ä ta bilde av i hverfall sÄ det er bra! Dagens middag var salsiccia pÞlse med gode stekte grÞnnsaker. Jeg er som jeg har sagt fÞr, litt fan av Jacobs Utvalgte pÞlser og i dag var det en rÄ variant av en italiensk pÞlse som sto pÄ menyen.

NĂ„ som hĂžsten og vinteren nĂŠrmer seg synes jeg det er fint Ă„ gĂ„ over til litt kraftigere mat og bruke mere grĂžnnsaker og mindre salater enn hva jeg gjĂžr pĂ„ vĂ„ren og sommeren. Å spise litt etter Ă„rstidene tror jeg er det mest naturlige og samtidig er det fint Ă„ prĂžve Ă„ spise mye av de rĂ„varene som hĂžrer til sesongen. I gĂ„r spiste jeg foreksempel mammas gode fĂ„rikĂ„l til middag og det var starten pĂ„ hĂžsten min.

Til 2 porsjoner

Ingredienser

1 salsiccia pĂžlse, Jacobs Utvalgte

1 squash

1 ss smĂžr

Salt&pepper

1/2 spisspaprika

2 never kÄlblanding (bama)

2 never fersk spinat

Rapsolje til steking

Start med Ä steke pÞlsen. Siden den er rÄ er det viktig at den blir ordentlig gjennomstekt.

Lag strimler av squashen i en spirali/bruk kniv og stek spaghettien i en panne med smĂžr.

Krydre med salt&pepper.

NÄr pÞlsen begynner Ä bli ferdig legger du grÞnnsakene i pannen og lar dem surre med sÄ de blir varmet/stekt litt. KÄlblandingen valgte jeg Ä steke for seg i litt ekstra olje.

Serveres med det samme!

Ønsker deg en fortsatt fin tirsdag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page