top of page

Næringsrik lunsjboks med laks & salat


Hei!

I dag står det jobbing på agendaen og til en lang dag som i dag har jeg alltid med meg minst en rett hvorav hver rett/måltid tar utgangspunkt i en proteinkilde. I sette måltidet er det fisk og nærmere bestemt laks som er proteinkilden. Det er viktig å fylle på med ordentlige næringsstoffer både i en hektisk hverdag og generelt alltid! God mat er viktig uansett! Med denne lunsjboksen blir du god og mett i hvertfall. Her er det litt diverse snadder og som med de fleste lunsjene mine er det litt tilfeldig hva som havner oppi matboksen. Jeg tar litt av hvert av det jeg har i kjøleskapet og satser på at det blir bra!

I lunsjboksen min finner du

1 laksefilet (stekt med gurkemeie & karri)

2 never salat

1 neve spinat

1 neve friske spirer

1 rød paprikaring

3 cherrytomater

1 liten neve valnøtter (20 g)

Litt linfrøolje som dressing

Ønsker deg en fin lørdag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page