top of page

Frokostskiver med salami & egg


Vips så var det plutselig søndag! I dag ble det en veldig enkel søndagsfrokost for jeg tenkte meg en tur på trening om ikke så veldig lenge og det er ikke noe særlig med en veldig stor frokost rett før trening. Men mat må man ha og i dag ble det siste rest av lavkarbobrødet. Frø er allerede bløtlagt og er om noen timer klare til å bli tll knekkebrød! Det er alltid fint å ha enten brød eller knekkebrød på lur i tilfelle man ikke får tid til å lage seg en omelett eller noe annet godt til frokost.

Til dagens frokost

2 skiver lavkarbobrød (eks funksjonell mat)

2 egg

6 skiver siliana salami

Bremykt/majones

Agurk

Fersk oregano

Ønsker deg en finfin søndag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page