top of page

Middagssalat med varm laks, egg & asparges


Når det er litt varmere i været smaker det godt med salat til middag. Stort sett har jeg jo proteinkilden ved siden av og har salaten som tilbehør, men i dag ble alt blandet sammen! I tillegg til at salaten er proteinrik inneholder den også asparges som gjør den crunchy og god! Bland inn litt friske krydderurter for å sette prikken over ién.

Til én porsjon

Ingredienser 1 laksefilét 1 kokt egg 1 liten neve asparges 2-3 never salat 3 cm agurk 1 liten neve kruspersille

Stek laksefiléen på pannen i litt smør og krydre lett med salt & pepper. Urtekrydder som rosmarin, timian og oregano smaker også godt til. Kok 1 egg. Rens aspargesen og del den i biter. Stek bitene på pannen i litt rapsolje/smør. Bland kruspersille, hakket agurk og salat på en tallerken og tilsett de andre ingrediensene.

Ønsker du litt dressing passer linfrøolje og olivenolje godt til.

Håper det frister!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page