top of page

Bakt paprika med avocadosalat


Hei og god mandag!

Nå er det virkelig en god stund siden jeg har spist bakt paprika på denne måten.

Før spiste jeg det nesten flere ganger i uka fordi det er så lettvint, men uten pesto og ost på toppen blir det litt kjedeligere og litt vanskeligere å variere synes jeg. Derfor lager jeg det heller litt sjeldnere og så er det en ny opplevelse hver gang! For å gjøre salaten litt mere spennende har jeg krydret den med litt tørket oregano. Siden jeg heller på litt olje først blir det som en veldig god dressing. Franske urter (provence krydder) egner seg også veldig godt til formålet! Din egen sunne oljedressing på 1-2-3.

Til én porsjon

Ingredienser

150 g kjøttdeig/karbonadedeig

Salt&pepper

1 spisspaprika

30 g ekte gresk fetaost

1 stor neve salat

1 liten avocado

4 cherrytomater

Olivenolje

Tørket oregano

Fersk oregano

Sett ovnen på 200 grader

Stek kjøttdeigen på pannen og krydre som du vil.

I og med at osten smaker av ganske mye valgte jeg å krydre veldig nøytralt.

Rens paprikaen og ha kjøttdeigen oppi.

Smuldre fetaosten over og sett den inn i ovnen.

La den steke i 15-20 minutter.

Del opp avocado og cherrytomater og hakk opp salaten.

Når paprikaen er ferdig i ovnen heller du litt olje over salaten og deretter litt tørket oregano.

Pynt gjerne spisspaprikaen med litt frisk oregano eller andre krydderurter.

Vel bekomme!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page