top of page

Torsk med sopp, bacon & kremet urtemos


Hei og god lørdag!

Torsk og bacon slår aldri feil og derfor ville jeg dele denne oppskriften på en veldig enkel og raskt laget middag. Hvit fisk og fisk generelt egentlig, metter ikke så veldig godt, men med det rette tilbehøret holder man seg god og mett lenge!

Til 2 porsjoner Ingredienser 400 g torskefilét Salt&Pepper 1 blomkål 50 g majones 1 liten neve kruspersille 1 liten neve kruspersille 40 g bacon 3 sopp 2 never ruccola

Kok blomkålen til den er myk. Hell av vannet og mos blomkålen med et gaffel. Bland i majones og finhakkede urter. Smak til med salt&pepper. Stek torsken på pannen i litt smør. Krydre lett med salt&pepper. Stek bacon på pannen sammen med skivet sopp.

Servér det hele med 1 god neve ruccolasalat og gjerne litt rapsolje.

Ønsker deg en fin lørdagskveld!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page