top of page

Shiratakinudler med minikyllingboller


Hei og god torsdag!

Shiratakinudlene falt i smak etter å ha prøvd dem for første gang forrige gang jeg laget noe asiatisk. Derfor har jeg kjøpt meg noen flere og ville prøve meg litt frem. I dag ble de en del av en kremete avocadoblanding og det ble faktisk veldig godt! Shiratakinudlene kan ikke sammenlignes med pasta, men jeg synes de minner veldig om glassnudler (av ris) Shiratakinudlene har blitt veldig populære fordi de omtrent ikke inneholder noen som helst ting. Verken av proteiner, fett og karbohydrater. I tillegg til dette inneholder de lite energi. Jeg vet at du kan bestille dem flere steder på nett, bla hos fitnessguru og iherb. Jeg kjøpte mine i en asiatisk matbutikk og jeg tror det er det billigste og enkleste alternativet.

Til 1 porsjon 1 pakke shiratakinudler (200-250 g) 1 middels stor avocado 1 ss olivenolje 1 ts bremykt Litt salt& Pepper 1 neve sitronmelisse 1/2 neve kruspersille 1/4 neve koriander 150 g kyllingkjøttdeig 1 ss salsa (kan fint sløyfes)

Start med å lage runde kuler av kjøttdeigen og stek dem på pannen i litt smør. Krydre lett med salt og pepper. Skyll shiratakinudlene godt. Finn frem en gryte og ha i vann, en skvett olivenolje og litt salt. La vannet fosskoke før du legger shiratakinudlene oppi. La de koke i 1 minutt før du heller av vannet og setter dem til side. I en foodprosessor legger du avocadokjøttet og heller oppi 1 ss olivenolje og 1 ts bremykt. Tilsett hakkede urter, litt salt&pepper. Kjør til en jevn masse. Når kyllingbollene er ferdigstekt blander du shiratakinudlene sammen med avocadokremen.

Legg det hele på en tallerken og servér med litt salsa & sitronmelisse.

Håper det smaker!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page