top of page

Baconruller med agurksalat


Hei og god fredag!

Disse kjøttrullene kan tilberedes i ovn, grilles eller stekes på pannen. Jeg valgte å bruke ovnen denne gangen og det er nok enklere enn pannen. Det er nemlig best om de får ligge i fred og ikke trenger å snus noe særlig rundt på. Disse rullene kan lages av hvilken som helst deig. Kyllingkjøttdeig egner seg også veldig godt til dette så du kan velge selv. Bruker du kyllingkjøttdeig kan du derimot sløyfe egget siden kyllingkjøttdeig er såpass klebrig at det klarer å holde seg sammen uten ekstra bindemiddel. I stedet for å skrive hva jeg har krydret dem med (krydderblandingen finnes ikke i Norge) så velger jeg heller å kun skrive salt&pepper, men jeg kan alltids nevne at timian, franske urter, oregano og den slags krydderurter passer veldig godt i disse rullene. Du kan jo også prøve deg på litt mere spicy varianter med paprikapulver, chilli og spisskummen.

Til 2 porsjoner

Ingredienser

300-400 g kjøttdeig/karbonadedeig

4 skiver bacon

Salt&Pepper

1 egg

1 avocado

1/2 agurk

Linfrø/olivenolje (som dressing)

2 reddik

2 små snackpaprika

Sett ovnen på 200 grader

Bland kjøttdeigen med 1 egg og tilsett litt salt&pepper. Form deigen til pølser og snurr baconskiver rundt. Legg dem i en ildfast form og la dem steke i ovnen i 20-25 min.

Du kan gjerne sette på grillfunksjonen mot slutten av steketiden hvis du ønsker sprøtt bacon.

Når det er noen få minutter til kjøttrullene er ferdig i ovnen kan du tilberede resten av tallerkenen.

Finn frem en skarp kniv eller bruk et slice redskap for å kutte agurken i tynne skiver.

Gjør det samme med reddikene og legg det hele på en tallerken sammen med litt avocado og paprika. Hell over linfrøolje/olivenolje rett før servering.

Pynt gjerne med litt friske krydderurter hvis du har det.

Vel bekomme!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page