top of page

Spicy tallerken med hjertesalat


hjertesalat1.png

Enkel middag i hjertesalat. Hjertesalaten egner seg nemlig veldig godt som tacoskjell. Denne middagen er ikke spesielt fancy, men den smaker godt og det er vel det viktigste. Jeg har bare valgt litt forskjellige grønnsaker til å ha ved siden av kjøttdeigen min og sammen blir det veldig smakfullt. I paprikaen gjemmer det seg nemlig en liten overraskelse- olivenolje med chilli! Med andre ord en spicy overraskelse. Jeg er fortsatt veldig glad i ukrydret kjøttdeig, men krydre den gjerne med hva enn du måtte ønske. Bare husk at paprikaen blir ganske hot så jeg ville ikke overdrevet med krydderet.

Til én porsjon

Ingredienser

150 g kjøttdeig

1/4 gul paprika

1/4 rød paprika

4 cherrytomater

1-2 ss chunky salsa (hot)

4 salatblader

1/2 avocado

1/2- 1 ss olivenolje med chilli

Stek kjøttdeigen i pannen og hakk opp grønnsakene mens kjøttet steker.

Anrett til slutt med olivenolje over paprikaen og servér med det samme.

Håper det frister!

hjertesalat.png

Tags:

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page