top of page

Linneas rå laksesalat


laksesalat.png

Hei hei!

Laks er alltid velkommen på tallerkenen min og spesielt rå laks- det synes jeg er kjempegodt!

Du trenger ikke å kjøpe noe fancy laks for å kunne spise den rå, det eneste er at den må ha vært i fryseren. Generelt sier man at oppdrettslaks skal være rimelig safe, men for sikkerhetsskyld er det alltid greit at den har vært en tur innom fryseren. Det synes i hvertfall jeg.

Dette er en veldig enkel og mettende salat som er laget på 1-2-3. Hvis du ikke kan spise sojasaus eller liker smaken kan du godt helle litt olivenolje over salaten i stedet. Det smaker også veldig godt. Sesamfrøene kan selvfølgelig også sløyfes. Jeg ville ha en litt mindre salat, men du kan fint bruke en hel avocado hvis du ønsker det.

Til én porsjon

Ingredienser

1 laksefilét (125 g)

1/2 avocado

2 never salat

1 skive rødløk

1 ss sesamfrø

Tamari sojasaus (glutenfri sojasaus) til å dyppe eller helle over salaten

laksesalat1.png

Ønsker deg en fin dag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page