top of page

Grilltallerken med lammeburger


lam1.png

Grille grille!

Ingen ordentlig sommer uten masse grilling- enten med bra vær eller ikke.

Som litt variasjon ble det en burger av lammekjøtt på grillen i dag. Min var kjøpt ferdiblandet, men får du ikke tak i en av rent kjøtt kan du enkelt lage deg din egen lammeburger. Det eneste du trenger er lammekjøttdeig, 1 egg og litt salt&pepper.

Jeg valgte å grille noe av tilbehøret mitt. Synes spesielt at grillet asparges er veldig godt! Jeg legger aspargesen i en aluminiumsform og heller over litt olje. -så blir de litt sprøe og gode! Spisspaprika og cherrytomater fikk også en liten tur på grillen og deretter ble resten av tallerkenen dekket med salat & godt kaldt tilbehør.

Til én porsjon

Ingredienser

1 lammeburger

20- 30 g aioli

Miniasparges

1/2 spisspaprika

Cherrytomater

Suragurk

2 never salat

1 reddik

Håper det frister!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page