top of page

My kind of fast food


Hei og god mandag!

Det hender at jeg får noen spørsmål om hva slags salat jeg bruker, for det er flere som har lagt merke til at jeg ikke bare bruker grønn isbergsalat. Min hemmelighet på kjøkkenet er ikke at jeg er en mester i salatkutting- jeg jukser nemlig litt. Dette er nemlig min "fast food". Kanskje ikke det de fleste forbinder med fast food (forsåvidt ikke jeg heller), men det går i hvertfall veldig fort! Jeg må faktisk innrømme at vi omtrent bare bruker ferdigkuttede salater og at jeg i tillegg er litt kresen på typen. Uten å reklamere for Bama sine salater er det de vi stort sett bruker fordi jeg ofte har opplevd å fått sand i andre typer ferdigkuttede salatblandinger. Ikke spesielt digg å tygge sand akkurat.

I en hektisk hverdag hvor det blir laget endel salater går det superraskt og er veldig praktisk med disse posene og det er vel derfor det er så vanskelig å begynne å kutte salaten selv. Uansett synes jeg det er fint å få variasjon innen forskjellige typer salater så jeg kan få forskjellige smaker, næring og farger på tallerkenen.

Noe å prøve neste gang kanskje?

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page