top of page

Frokosttallerken


Veldig god og mettende frokosttallerken i dag. Med god pølse og eggesalat fra slakteren. Gode råvarer metter godt og du klarer ikke å spise alt på tallerkenen- garantert! Resten av paleobollen skal inntas senere på dagen, når (hvis) jeg en eller annen gang blir sulten igjen.

Paleobollen lager du enkelt ved å blande sesamfrø, gresskarkjerner, solsikkefrø og linfrø sammen med litt smeltet smør eller olivenolje. Du kan også bruke litt vann, men smør eller olivenolje gir best smak. La det ligge og svelle litt og tilsett noen mandler. Form så til boller og stek dem i ovnen på rundt 175-180 grader til de er blitt tørre. (ca 60 min).

Eggesalaten er enkelt laget av majones, egg og sopp (fra boks). Bland ingrediensene sammen og salte litt hvis du synes at det er nødvendig.

Ha en fin dag!

Tags:

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page