top of page

Muffinsrundstykker


muffinsrundstykker.png

Hei og god morgen!

Her kommer et lite frokost-tips. Som nevnt endel ganger før (tror jeg i hvertfall) så er jeg veldig glad i brødmixen til funksjonell mat. Les mer om den her. For å få litt variasjon har jeg også laget rundstykker av blandingen samt tilsatt diverse ingredienser. I dag har jeg laget brødmixen i muffinsformer og tilsatt diverse nøtter og supermat. Man kan tilsette omtrent hva man ønsker og du velger selv om du vil spise muffinsen hel eller dele den i to og ha pålegg på. Kun fantasien setter en stopper.


Jeg delte brødmixen min i to og hadde chiafrø og hampfrø i den ene halvdelen og hakkede valnøtter og mandler i den andre.

Røren fordelte jeg i muffinsformer (jeg bruker silikonformer) og vips nybakte muffinsrundstykker til frokost!

Det skal sies at disse muffinsene skal ha mer enn 10 minutter i ovnen. Felles for de fleste andre lavkarbobrød skal denne melmixen ha 70 minutter i ovnen i brødform og ca 45 min som rundstykker, eller som mine muffins. Selvfølgelig verdt ventetiden!

muffinsrundstykker1.png

Verdt å prøve en dag?

Ha en fin dag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page