top of page

Enkel omelett


omelett.png

Hei hei!

Jeg vet at det er mange som helst ikke vil bruke noe særlig tid på matlagingen om morgenen og heller velger å lage omelett og den slags i helgen- det skjønner jeg veldig godt, men det trenger ikke å ta så veldig lang tid å lage en skikkelig god frokost i hverdagen også. Planlegging er tingen. I tillegg lønner det seg også å ha øvd litt på forhånd hvis du skal lage noe helt nytt- så slipper du å bruke ekstra tid og stresse. Dette er en superenkel omelett laget på basis av egg og vann. Tåler du melkeprodukter kan du gjerne tilsette fløte for en fyldigere variant. Man kan tilsette det meste av fyll til en omelett;

Ost, bacon, paprika, sopp. pølse, chorizo, salami, skinke, tunfisk, reker, brokkoli...Bare for å nevne noe. Lista er lang! Her er det bare å finne frem masse snadder.

Jeg steker som regel fyllet først og heller på eggeblandingen etterpå. Bruker jeg ost tilsetter jeg det til slutt før jeg bretter omeletten over som en luna. Så holder den ser varm lenger.

I omeletten min har jeg brukt;

2 egg

Litt vann

2 skiver bacon

Som regel kan du også tilsette litt salt i eggeblandingen. Jeg har ikke brukt salt i denne omeletten

siden bacon er røkt og salt i seg selv.

Som tilbehør liker jeg å ha salat med noe godt oppi og en god dæsj olivenolje.

Noe å tenke på til neste frokost?

Håper det frister!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page