top of page

En annerledes frokost


Hei!

Dette er frokosten min i dag. Kanskje ikke hva man ser på som frokostmat?

Jeg liker jeg å ha et variert kosthold og det innebærer at jeg kan spise rare ting til frokost.

Når det er sagt henger det nok sammen med at Ola Nordmann er veldig vant med brød/frokostblandinger eller den slags til frokost og ikke grønnsaker som brokkoli og squash. Jeg ser den, men dette er absolutt en like god start på dagen! Alt handler om hva man er vant til. Blir dette litt for middagsaktig for deg er dette også supert å ha med til lunsj!

Her hadde jeg 1 bratwurst fra Jacobs utvalgte, 2 skiver bacon, noen brokkolibuketter, squash og pinjekjerner. Råstekt i smør på pannen. Tar kort tid og smaker nam!

Tags:

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page