top of page

Foodprep


Hei og god mandag. Her er et eksempel på hvordan jeg har laget ulike måltider når jeg har lange dager enten på jobb eller skal ting etter jobb. Så kan jeg heller bruke tid på andre ting enn å måtte dra innom en matbutikk og kanskje finne noe jeg kan spise. Å forberede mat på denne måten går veldig kjapt og tar ikke lang tid fordi mye av maten ofte er middagsrester. Foreksempel kyllingen. Vet jeg at jeg skal noe i morgen og spiser kylling til middag i dag passer jeg på å steke litt ekstra kylling så jeg kan ha litt til overs. Smart og tidsbesparende!

Salat med agurk, jordbær, pinjekjerner, franske urter og chili-olivenolje.

Kyllingkjøttdeig med stekt rosenkål og squash. Enkelt og godt.

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page