top of page

Baconsurret torskeloin


baconsurrettorskeloin.png

Hei og god lørdag! I dag vil jeg dele en veldig enkel fiskerett med dere. Hvit fisk surret i bacon. Hvit fisk og bacon passer som hånd i hanske, men denne gangen ville jeg pakke inn fisken så fisken fikk enda mere smak av bacon og ikke bare bruke bacon som tilbehør. Alt for å få den vanlige toskeloinen til å minne om kolje...nam.

Til én porsjon brukte jeg

1 stykke torskeloin

Litt salt&pepper

3 skiver bacon

Asparges

Squash

Cherrytomater

Ekte smør

Sett ovnen på 200 grader

Start med å krydre torskeloinen med litt salt&pepper.

Pakk bacon rundt og sett den inn i ovnen. Stekes i ca 20-25 min (til baconet har fått farge)

Stek asparges sammen med smør på pannen og tilsett etterhvert squash.

Serveres med litt fargerike cherrytomater som pynt.

Vel bekomme!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page