top of page

Gla' frokost


Det er koselig å spise frokost når man blir glad av å bare se på tallerkenen. Og det er ikke så mye som skal til for å pynte litt på to brødskiver på en tallerken.

Når jeg ikke vil bruke noe særlig tid på frokosten min spiser jeg brød til frokost. Jeg bruker som oftest brødmixen til funksjonell mat (ta en nærmere titt på det her) fordi det er raskt og enkelt. Nå er det i tillegg fint at den er uten tilsatt melk. Det har akkurat kommet en ny versjon med hamp og chia, men jeg hadde allerede en mix i skapet så jeg blandet bare i mine egne chia frø. Det ble veldig godt og gir en grovere tekstur til brødet. Namnam. Uansett, denne tallerkenen lager du veldig enkelt selv:

2 skiver lavkarbobrød

50 g røkelaks

1 egg

1 neve salat

50 g bringebær

4 skiver agurk

GOD frokost!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page