top of page

Kyllingsalat


salat3.png

Jeg lager ofte en ekstra kyllingfilé når jeg lager middag. Rett og slett så jeg kan bruke den til lunsj dagen etterpå. Kjapt og enkelt er stikkordet og da er det greit å lage litt større porsjoner av gangen. Det er mange som driver med foodprep og det er smart! På den måten blir måltidene nøye planlagt og man slipper å kaste mat. Jeg liker derimot å variere veldig på hva jeg spiser så de siste månedene har jeg derimot stort sett laget måltidene til hvert måltid. Men maten blir uansett alltid brukt. Som her, gårdsdagens ekstra kyllingfilé har blitt proteinkilden i en enkel salat.

Til én porsjon

1 kyllingfilet

3 never salat

1/4 agurk

Et par cherrytomater

1/4 paprika

20 g valnøtter

20-30 g aioli

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page