top of page

Pulled turkey

Pulled turkey har blitt veldig populært i det siste og jeg vet at mange er veldig begeistret for det. Mest brukt er kanskje pulled pork og nå finner du dem stort sett i de fleste matbutikker.

Fra første gangen jeg smakte dette visste jeg at dette egentlig ikke var noe særlig for meg, men jeg hadde allerede kjøpt en pulled turkey da jeg smakte det første gang så jeg tenkte at det var på tide å gjøre plass til noe annet i fryseren. Det var vel egentlig mest marinaden jeg ikke likte så godt- derfor skyllet jeg av denne i vasken før jeg stekte den i ovnen (Tulips pulled turkey ligger i en pose sammen med marinade). Det gikk helt fint og den ble ikke tørr.

Siden kjøttet også er krydret ble det ikke en nøytral smak, men litt barbeque-aktig. Bedre enn forrige gang i hvertfall. Jeg vurderte også å steke kjøttet etterpå- tror det kunne vært godt! Jeg var ganske sulten så jeg ga meg med eksperimenteringen og dette ble resultatet:

Til én porsjon

200 g pulled turkey

1 liten neve revet ost (jeg brukte Tine 4 oster)

20 g fetaost

Noen ringer rødløk

Cherrytomater

Litt paprika

2 never salat

Stek pulled turkey etter anvisning på pakken

Pynt med de andre ingrediensene!

Vips, middag!

Tags:

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page