top of page

Matpakke-muffins


matpakke.png

Hei! Nå er påsken snart over og i morgen er det hverdag igjen. Derfor tenkte jeg at jeg kunne komme med et lunsj- forslag. Jeg har alltid med meg hjemmelaget lunsj på jobb og jeg liker å variere litt hva jeg har med meg. Det er jo kjedelig å spise det samme hele tiden så det er fint å variere litt så man ikke blir lei. Her er et forlag til en enkel matpakke som er god og mettende. Fyll matboksen med litt gode ting å knaske på og kanskje en koselig lapp- så blir dette lett favorittmatboksen. Muffinsene kan lages i større porsjoner og fryses ned.

Til én porsjon (3 muffins)

Ingredienser

2 strimler bacon

2 ringer paprika

1 ss smør

1 egg

1 ss bakepro

1 ss sesammel

1 ts fiberhusk

1 ts bakepulver

1 neve revet ost

Timian & franske urter

Sett ovnen på 200 grader

Lag mindre baconbiter og stek dem på pannen sammen med 1 ss smør og paprika i biter.

Finn frem en bakebolle og pisk egget lett sammen med de tørre ingrediensene og osten. Bland det godt sammen og tilsett blandingen fra pannen når baconet er ferdig stekt. (Få med alt smøret fra pannen). Krydre med timian og franske urter og hell i3 muffinsformer.

Stekes i ca 10 min.

Perfekte å spise til frokost, å ha med i en matpakke på jobb/skole eller på tur.

Kan også deles i to og ha pålegg på.

Håper det frister!

Tags:

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page