top of page

Salat med røkelaks & bringebær


Hei! Håper dere har en fin og avslappende dag. Jeg får masse energi når det er så fint vær ute så i dag har jeg vårrengjøring. Jeg er veldig glad i å vaske og ha det ryddig rundt meg så jeg storkoser meg, men man må jo ta litt pauser nå og da for å få i seg en matbit. Når det er så fint vær ute får man lyst på litt fargerik og delikat mat. Akkurat som denne fargerike salaten! En salat med ulike teksturer og overraskende smaker gjør salaten spennende og ekstra god. Nyt den som en god lunsj eller som tilbehør til hvitt kjøtt.

Til én porsjon

Ingredienser

50 g røkelaks

60 g bringebær

20 g valnøtter

3 never salat

Agurk

Paprika

Cherrytomater

Hvis du synes at salaten blir for tørr kan du tilsette litt god olivenolje eller en hvitløksaioli.

Ønsker deg en fortsatt fin dag i solskinnet!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page