top of page

Torskeloin med bacon & valnøtter


Hei! I dag ble det hvit fisk til middag. Jeg må innrømme at jeg ikke er så flink til å bruke hvit fisk så ofte, men hver gang jeg lager det bestemmer jeg meg for at dette skal lages oftere for hvit fisk er jo egentlig veldig godt! Men det går visst i glemmeboka hver gang og så blir det en sjelden gang i stedet. Egentlig synes jeg det er best å ha torsken i panna eller i ovnen, men jeg fikk så fryktelig lyst på torskeloin da jeg så den i frysedisken så da ble det kokt versjon i stedet. Enkelt, sunt og veldig godt. Tror ikke dette trenger noen lengre beskrivelse :)

Til to porsjoner

Ingredienser

300 g torskeloin (dypfryst)

4 strimler bacon (80 g)

1 ss ekte smør

30 g valnøtter

Aspargesbønner

Cherrytomater

Salt&pepper

Kok opp vann, tilsett litt salt og ha torsken oppi. La trekke i 10-15 min.

Del baconen opp i mindre biter og stek den i 1 ss ekte smør. (Resterende fett brukes som saus).

Stek aspargesbønnene på høy varme i kort tid.

Legg maten pent på en tallerken, krydre torsken med salt&pepper, hell over skysausen og pynt med en liten neve valnøtter.

Enkelt, raskt og veldig godt!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page