top of page

Tid for salatHei og god morgen!

Som dere sikkert har lagt merke til så bruker jeg ofte salat som tilbehør. Salat er kjempegodt og passer til det meste. Jeg spiser selvøflgelig andre grønnsaker også, men stort sett er det salat som er favoritten. Når det kommer til salat som en rett i seg selv kan man gjerne variere med ulike proteiner og fettkilder oppi. Det blir jo kjedelig å spise det samme hele tiden!

I dag er det majones og kyllingfilet som har funnet seg til rette oppi salatbollen.

Til en porsjon

Ingredienser

1/2 kyllingfilet

3 never salat

Agurk, paprika, cherrytomater

40 g majones

20 g valnøtter

Et tips er å steke flere kyllingfileer/laksefileer osv når man spiser det til middag. Da kan man enkelt ta frem rester fra kjøleskapet og tilsette det i en salat hvis man ønsker det. Planlegging er tingen :) Selv prøver vi å planlegge måltidene for hver uke og så kan man heller justere eller bytte om på dagene hvis man ombestemmer seg.

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page