top of page

Frokostomelett


omelette.png

Hei og god morgen!

Det er deilig at det går mot lysere tider og at det faktisk er lyst ute når jeg drar til jobb om morgenen! Hver vår får jeg alltid lyst på noe nytt og fargerikt. Blomstene går fra å være hvite til å bli mere fargerike og jeg sikler etter de herlige vårfargene. Da er det fint å kunne ha litt farger på tallerkenen.

Egg & bacon- en uslåelig klassiker, her servert med litt friske vårfarger

Til en porsjon

Ingredienser

2 egg

60 g bacon

1 skive ost

Blandet salat

Cherrytomater

1ss god olivenolje

Start med å steke baconet på pannen. I mellomtiden pisker du eggene med litt vann og heller dette over baconet når du synes at baconet har stekt lenge nok. Stek omeletten nesten ferdig før du legger 1 skive ost på toppen og bretter den ene halvdelen over den andre så det blir en halvmåne, Stek den så et par minutter til. Ferdig!

Hvor mange egg du velger å ha i omeletten avhenger av hvor sulten du er om morgenen.

Kombinasjonen 3 egg og 40 g bacon er også passe!

Håper du får en fin dag!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page