top of page

Kos utover høsten

Hei dere!

Nå som det går mot kjøligere tider er det flere som trekker inn og liker å kose seg inne med fyr i peisen og kanskje en te eller kaffekopp. Derfor tenkte jeg å komme med forslag til tre gode forskjellige typer desserter- litt sunnere laget så du kan nyte dem med god samvittighet! Kanel og kardemomme er typiske høst og vinteringredienser og i disse oppskriftene finner du nettopp det! For flere desserter ta en titt under "desserter" i oppskriftindex. Husk at jeg også har en søkemonitor øverst til høyre på side så du kan søke etter spesielle ingredienser eller oppskrifter her på bloggen.

En veldig god oppskrift på sukkerfrie pannekaker ala lchf.

Oppskrift på rømmevafler her

Superenkel og raskt laget eplekake som smaker som vanlig eplekake, bare litt sunnere.

Oppskrift på lun eplekake her

En deilig smakskombinasjon med smør, kanel og "sukker".

Oppskrift på cinnamon roll pancakes her

Kos deg!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page