top of page

Karri- & ingefærlaks med guacamole & shiratakinudler


Hei og god tirsdag!

Mørk ute og regn i dag, men desto bedre å være inne og kose seg. Det ble laks på menyen i dag og i dag hadde jeg lyst til å bruke shiratakinudler som tilbehør. Gledelig nok ble de veldig fargerike på denne ikke-fargerike-dagen! Det synes kanskje ikke så veldig godt på bildet, men nudlene ble rosa på grunn av rødbeten i kålblandingen. Ingenting er som litt naturlig farge på tallerkenen! Som alltid en veldig rask og enkel middag. Du trenger ikke å bruke karri & ingefær på laksen, men det gjør den mere spennende. Laksen kan også stekes i ovnen, men her vil jeg anbefale en pannestekt laks med litt stekeskorpe for det smaker absolutt best til guacamolen.

Til én porsjon

Ingredienser 1 laksefilét Karri & ingefær Salt& pepper 1 avocado 1 neve kålblanding (bama) 1 pk shiratakinudler 15 g pinjekjerner

Stek laksefiléen på pannen og krydre godt med karri & ingefær, salt & pepper. Rett før servering legger du pinjekjernene på pannen. La de ristes lett uten å bli brent. Mos en avocado med en gaffel og tilsett litt pepper. Kok opp vann og ha shiratakinudlene. La de fosskoke i ett minutt. Varm kålblandingen på pannen i litt olje. Tilsett de ferdigkokte nudlene og bland godt. Servér med det samme.

Håper det smaker!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page