top of page

Sjokoladesmoothie med peanøttsmør


Hei dere! Ny uke- nye muligheter! Det går i rask og næringsrik mat om dagen. De siste ukene har jeg kjørt på med flere batcher med næringsrik kraft og i dag hadde jeg med en deilig og kraftrik gresskarsuppe med som lunsj. Kroppen får litt ekstra energi av å innta så mye kraft og jeg nyter det så lenge energien varer. Deilig å våkne uthvilt og ha energi til å gjøre det man vil. I tillegg flyttet jeg to av kveldsøktene mine til å bli tidlige morgenøkter i stedet og ser absolutt mye positivt i det, så det skal jeg fortsette med utover. I utgangspunktet var planen å gjøre det i januar for å slippe trøkket som alltid er på treningssentrene i januarmåned, men nå liker jeg det såpass godt at dette blir fast rutine.

I dag vil jeg dele en oppskrift på en smoothie som jeg lagde meg etter trening i helgen. Den er god og mettende og passer fint som et mellommåltid. Peanøtter og sjokolade er jo en god kombinasjon og her har jeg laget en vegansk smoothie som er meierifri og som tåles av de fleste, med mindre du ikke tåler peanøtter. Er du allergisk mot peanøtter kan du bruke andre nøttesmør som f eks mandelsmør eller hasselnøttsmør. Jeg brukte mandelmelk for å få den meierifri, men du kan godt bruke 2 dl helmelk og 1 dl vann hvis du ønsker. Hvis du synes smoothien blir for tykk tilsetter du bare litt mer væske.

Til ett stort smoothieglass (evt 2 mindre glass) Ingredienser -1/2 avocado (70 g kjøtt) -3 dl usøtet mandelmelk -2 ss raw kakao -1 ss peanøttsmør av god kvalitet -4-5 dråper stevia m/ sjokoladesmak

Kjør alle ingrediensene i en blender til en glatt røre. Hell i glass og nytes gjerne med sugerør!

Whatever you are, you are. Be proud of it. ♡.

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page