top of page

Grønn smoothiebolle med avocado


Hei og hå i regnværet!

Siden det har vært litt dårlig vær i sommer har det også blitt ekstra gode jordbær. Jordbærene blir jo bare bedre når de bruker litt lengre tid på å modnes og jeg har derfor hatt mange og gode jordbær på verandaen i sommer. Så på de andre oppskriftene jeg har lagt ut i det siste, og jordbær inngår i flere av dem. Sånn er det når man spiser litt etter sesong! Jordbær egner seg jo ypperlig som topping på en smoothiebolle og smaker godt sammen med avocado.

Her er det nok en gang en smoothiebolle basert på fet frukt (avocado) som gir et godt og stabilt blodsukker. I tillegg har jeg tilsatt egg for litt protein samt at det gjør smoothien litt fluffy! Topp bollen med hva du måtte ønske. Her har jeg brukt litt kokokosmasse, jordbær & naturelle gresskarkjerner.

Til én porsjon

Ingredienser

Ett medium egg

1 mellomstor avocado (ca 120 g fruktkjøtt)

100 g mandelmelk

1/2 ts økologisk vaniljepulver

2-3 dråper stevia (jeg brukte m vaniljesmak)

Litt salt (kan sløyfes)

Forslag til topping

Kokosmasse

Jordbær

Naturelle gresskarkjerner (prøv også salte)

Kjør ingrediensene til ønsket konsistens i en foodprosessor eller blender.

Pynt med din favorittopping!

- The universe is a stage on which your mind dances with your body, guided by your heart ♡.

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page