top of page

Angusburger med squashburgerbrød


Hei og hå! Det har blitt litt lite blogging i det siste. Jeg har nemlig ikke vært så god i formen de siste ukene og har derfor heller ikke laget noe fancy mat, men nå er matlysten på vei tilbake så nå får vi se om kreativiteten blomstrer snart!

Plutselig kom jo varmen og da må man jo grille litt! For å ikke bli så fort lei må man jo finne på noe nytt i ny og ne, men foreløpig går det i det gode og enkle. Gjerne grillet asparges og squash som tilbehør. Nam! Av protein grilles det gjerne enkle burgere eller urtepølser og når jeg vil ha en skikkelig burger på tallerkenen lager jeg hamburgerbrød. "Brødene" kan jo bestå av så mangt, men her får man grønnsaker og brød i ett- to fluer i en smekk. Disse smakfulle burgerbrødene er enkle å lage og jeg lager dem inne på pannen mens kjæresten griller. Vanligvis er det jo jeg som lager middag, men når vi griller er det kjæresten som har hovedansvaret og jeg som forbereder tilbehøret. En veldig fin arbeidsfordeling spør du meg!

Dette er en oppskrift til ett hamburgerbrød, men dobler du oppskriften holder det fortsatt å bruke ett egg hvis du bruker ett stort et. Burgerens tilbehør er superenkelt og smakfullt, men du kan selvfølgelig ha i hva du vil. Prøv gjerne litt pesto, fetaost eller kanskje litt bacon! Stjernene har jeg stanset ut ved hjelp av en liten pepperkakeform- litt pynt på tallerkenen er aldri dumt!

Til én porsjon

Ingredienser

1 angusburger, (Jacobs) Salt & pepper

Noen ferske spinatblader Litt majones, av god kvalitet Ferske spirer Agurk

Til ett hamburgerbrød (2 deler) 1/2 squash 1 egg Litt herbamare (urtesalt) evt vanlig salt

Start med å lage hamburgerbrødene.

Finn frem et rivjern og en bolle og riv squashen i små biter.

Klem ut vannet av squashen og ha squashen over i en bakebolle.

Tilsett egg og litt herbamare og bland det godt sammen.

Varm en panne og tilsett gjerne litt olje for å forhindre at squashenburgerne sitter fast når de skal vendes.

Fordel røren til to eller flere klatter og stek dem på middels til høy varme på begge sider.

Grill angusburgeren på grillen etter stek den på pannen når burgerbrødene nærmer seg ferdigstekt.

Fordel ingrediensene inni burgeren og topp med ferske spirer.

Velbekomme!

-It is health that is the real wealth and not pieces of gold and silver ♡

Håper du har hatt en fin lørdag i solskinnet. Forhåpentligvis holder godværet seg litt. Det er så deilig med sol og varme! Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

Nå skal jeg straks legge meg! Det går mye i avslapning og mange gode søvntimer om dagen! ♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page