top of page

Grønnkålmajones


Hei onsdag!

Det er litt sykdom ute og går og når jeg er syk er jeg ikke spesielt kreativ på matfronten (det er vel de færreste) Heldigvis hadde jeg en liten oppskrift på lur allikevel.

Påsken nærmer seg jo med stormskritt, så det er jo på tide å komme med litt påskeinspirasjon. Synes derimot at det har vært reklamert med "god påske" og alt mulig rart i flere uker allerede, så ikke rart man blir litt forvirret, men nå er den altså rett rundt hjørnet. Siden mange tilbringer påskedagene på fjellet tenkte jeg at det passet bra med en oppskrift som passer bra til grillmat. Det har jo vært så fint vær mange dager allerede så det er nok mange som har testet grillen for første gang i år. Enn så lenge er vår fortsatt i vinterdvale, men det varer nok ikke lenge før møbler skal frem og det skal plantes litt. Denne grønnkålmajonesen egner seg altså ypperlig som tilbehør til grillmaten i påskesolen. Oppskriften er lett å blande sammen så dette kan fint lages på en hytte eller hvis du er på et sted med dårlig tilgang på kjøkkenutstyr.

Tilbehør til 2-3 porsjoner

Ingredienser 80 g majones (av god kvalitet) 10 g grønnkål 1 ts ferskpresset sitronsaft 15 g suragurk (ca 3 skiver)

Skjær grønnkålen i mindre biter, men gjerne i litt grovkuttede biter, eller bruk en ferdig oppskåret grønnkålpose. Del suragurk i mindre biter. Tilsett grønnkålen og suragurken til majonesen og press litt sitronsaft oppi. Bland godt og servér.

Ha en fortsatt fin onsdagskveld! ♡

- When you cannot listen, you cannot speak.

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page