top of page

Hjemmelaget (grønn) sjokoladeis


Hei og hå! Nå som sommeren ser ut til å ha kommet tilbake for noen dager passer det seg jo med et litt sommerlig innlegg. Jeg har nemlig oppskrift på hjemmelaget is! Lettere sagt sjokoladeis. Hvem liker ikke det? Nå er denne oppskriften fryktelig grønn, men jeg lover at den smaker sjokolade og det kan vi takke Spirulina Kakao & Mint for. Nam!

Hvis du heller er på jakt etter en ekte fløteis kan du ta en titt på hjemmelaget pistasjeis.

Denne ingredienslisten byr i hvertfall på ingredienser med god næring så her er det bare å kose seg med god samvittighet! Når det kommer til sirup vil jeg anbefale en lavglykemisk sirup, waldenfarms sirup eller rett og slett fibersirup. Velg det som passer deg best!

Har du ikke Spirulina kan du selvfølgelig bare bruke en ekstra spiseskje raw kakao. Dette er en næringsrik og god is! Jeg skulle gjerne fått min litt mere kjølig, men når fryseren min er såpass liten så har jeg måttet bruke en liten ismaskin og ikke den store fine som ikke får plass. Derfor anbefaler jeg deg å kjøre isen så lenge som mulig- for best iskonsistens. Ellers er den også fin som softis. Smak og behag!

Til én porsjon Ingredienser 1/2 avocado 1 ss spirulina kakao & mint 2 ss raw kakao 3 dråper stevia med sjokoladesmak Ca 1 ts sirup Litt vann/mandelmelk

Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og kjør det til en jevn masse. Du ser fort hvor mye vann du trenger for å lage en litt bløt masse. Ta deretter frem ismaskinen og hell massen oppi- litt og litt av gangen. Deretter lar du ismaskinen kjøre til isen har oppnådd ønsket konsistens. Nytes med det samme!

Dryss gjerne litt raw kakaonibs over.

Håper det smaker! Ha en fortsatt fin onsdag ♥

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page