top of page

Næringsrik smoothiebolle med gurkemeie


God tirsdag!

I innlegget mitt om gylden mandelmelk (her) skrev jeg om hvor bra gurkemeie er og i dag har jeg et annet eksempel på hvordan dere kan bruke gurkemeie i hverdagen, sett bort ifra det mest naturlige; som krydder i en middagsrett. Dette er en god og fyldig smoothiebolle med masse næring. Hvis du ikke har lecitin, grønn te og collagen i hus kan det sløyfes. Det gjør bare smoothien mere næringsrik. Lecitinen gir sødme så jeg ville smakt til underveis hvis du sløyfer denne. Som topping har jeg brukt bipollen og økologiske kokoschips fra Navitas. De er gode på smak! Ellers er cacaonibs eller bær også fine å pynte smoothien med. Ønsker du å tilsette litt mere protein kan du tilsette et rått egg. Som jeg har nevt tidligere liker jeg å spise smoothie med skje (derfor smoothiebolle) fordi smoothie er næringsrike greier og det er en fordel å bruke litt tid når man skal få i seg såpass konsentrert næring. I tillegg kan man toppe dem med deilig pynt- ekstra pluss!

Til én porsjon

Ingredienser 1/2 avocado 1-2 dl kokosmelk 1 ts lecitin 1 ts økologisk grønn kaffe pulver (Green coffee powder- mitt er fra Navitas Naturals) 1 ss collagen 3 dråper stevia vanilje 2 ts økologisk gurkemeie 1 ts økologisk ingefærpulver

Topping

Bipollen Coconut chips

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til det er blandet godt sammen.

Hell i en skål og topp med deilig snacks!

Håper det smaker! ♡

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page