top of page

Blandet salat med røkelaks & blåbær


Hei i finværet! Det er fortsatt deilig varmt ute selv om det blåser litt i dag, men man må bare nyte de varme dagene for nå skal det visstnok bli litt kjøligere igjen. Det gjør forsåvidt ikke meg noe at det blir litt kjøligere på fredag i hvertfall, for bryllup og 30 grader er ikke noe særlig! Jeg sjekket også værmeldingen for Marrakesh tidligere i dag og vi kommer absolutt ikke til å fryse der for å si det sånn. Foreløpig har vi ikke planlagt noe særlig, det får vi se nærmere på til helgen, etter at storesøsters bryllup er vel oversått.

Jeg må også huske å nevne at jeg driver med fermentering av te, nærmere kombucha-laging og at jeg har endel scoobyer (kombuchababyer), så det er bare å si ifra hvis du ønsker å prøve. Jeg har flere scoobyer som ønsker seg ett nytt hjem!

I dag vil jeg dele en helt enkel rett med dere som inneholder røkelaks og blåbær. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; blåbær og laks/røkelaks er en veldig god kombinasjon! Jeg blir aldri lei denne kombinasjonen og i tillegg til at blåbærene selvfølgelig smaker veldig godt, så er de også veldig dekorative! Dette var noe jeg slang sammen til frokost her en dag så du kan selv velge hvor stor porsjon du ønsker å lage.

Til én porsjon brukte jeg 100 g røkelaks 1 neve blåbær 1 neve feldsalatmix 1 neve romanomix 1 reddik Noen skiver agurk Linfrøolje (evt olivenolje) som dressing

Bland salaten på en tallerken og legg på grønnsakene. Del røkelaksen i mindre biter og legg oppå salatengen. Til slutt strør du blåbær over salaten og avslutter med litt olje.

Velbekomme!

Superenkelt og veldig godt!

Ha en fortsatt fin tirsdag ❥

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page