top of page

Grønn paleosmoothie


Her er en oppskrift på en deilig og grønn supersmoothie! I denne smoothien er det litt andre ingredienser enn tidligere, man må jo variere litt! Her er det litt sødme både fra banan og aptilessen, men du kan selv velge blandingsforholdene. Jeg prøver meg litt frem med bananen og siden den i tillegg er veldig søt er det ikke mye som skal til i dette tilfellet. Du kan også bruke stevia hvis du ønsker det, men den ene bananbiten bidrar også til bittelitt fylde på smoothien. Posen med aptiless (5g) gjør smoothien mere mettende. Prøv også å tilsett litt spirulina hvis du ønsker det.

Til én porsjon Ingredienser 1 neve spinat 1 neve grønnkål 1 pose aptiless (kan sløyfes) 1 cm banan eller annen søtning 1-2 ss chiafrø En dæsj MCT olje 1 dl usøtet mandelmelk 1 dl vann

Bland alle ingrediensene i en blender og kjør til ønsket konsistens. Nytes med det samme eller settes i kjøleskapet over natten hvis du ønsker å nyte smoothien som en tykkere smoothie til frokost.

Håper det smaker!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page