top of page

God påske


Hei dere! I skrivende stund sitter jeg med pcen på fanget i senga og sitter og ser på de nylakkerte tåneglene mine- julegrønne. Jeg er nemlig nydusjet og det manglet bare at det var jeg som skulle bli ren for både i går og i dag har jeg drevet med vårrengjøring. Det tar så lang tid og jeg er ikke ferdig enda! Men det er jo veldig gøy og så får man ryddet litt ordentlig i skuffer og skap. Jeg liker å ha det rent og pent rundt meg så nå blir det det. Det er superduper. Man føler at man får ekstra mye ut av dagen når arbeidsdagen blir litt kortere, man trener på vei hjem, har vårrengjøring og det er lyst LENGE. Utrolig deilig! Det gir masse energi.

Jeg har også tenkt litt på hva jeg skal dele av oppskrifter og siden det er påske og mange er glad i påskegodt så tenker jeg at det mest relevante akkurat nå er litt alternativ påskekos! Da har jeg litt ulike alternativer så jeg håper du kan finne noe som faller i smak.

Påsken er jo også tid for egg så jeg slenger med litt frokost og lunsjinspirasjon med egg.

Egg- inspirasjon

Frokostomelett med tomat & spekeskinke (Oppskrift her)

Frokostskiver med avocado & egg (Oppskrift her)

Bakt avocado med egg & sprø bacon (Oppskrift her)

Lun aspargessalat med egg & spekeskinke (Oppskrift her)

Påskekos

Sjokolade med havsalt & pistasjenøtter (Oppskrift her)

Hjemmelagede sjokoladehjerter (Oppskrift her)

Grønne superboller (Oppskrift her)

Mandelboller med krem og bringebær (Oppskrift her)

Peanøtt- & sjokoladekuler (Oppskrift her)

Sånn, da håper jeg dere finner noe dere ikke har prøvd før.

Ønsker dere en fortsatt fin kveld og en riktig god påske! ❤

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page