top of page

Rosa stracciatellasmoothie


Hei og god onsdag! Nå er vi akkurat ferdig med å spise middag og jeg skal snart på trening! Wee, gleder meg! Jeg har ikke vært på trening siden jeg ble syk (naturlig nok) og nå er jeg såpass frisk at jeg skal prøve meg på en tur. Trening er gull i min hverdag og går det mange nok dager hvor jeg ikke får trent kan jeg nesten bli litt grinete. Jeg får så mye energi av å bevege og bruke kroppen og følelsen av å være sterk og bli sterkere er veldig motiverende for meg! Trening er min egentid og den skal nyyytes! Får du ikke nok energi av andre ting kan du jo alltids prøve min energismoothie. Selvfølgelig en smoothie med et lavere innhold av karbohydrater og som selvfølgelig er blodsukkervennlig.

Dette er en skikkelig energismoothie på grunn av MCT cocosaen. Hvis du ikke har hørt om MCT cocosa før er dette en type olje som kun består av mellomlange fettsyrer og som forbrennes raskt. MCT er en lettforøyelig energikilde og er hovedingrediensen i den nye og populære bulletproofkaffen (fettkaffe) som jeg har skrevet om tidligere. Oljen har to ganger så mye energi som druesukker, men påvirker ikke blodsukkeret og er et helt rent produkt basert på kokosnøttolje.

Denne smoothien har jeg valgt å kalle for en stracciatellasmootie på grunn av vaniljen og kakaonibsen den inneholder. Det var selvfølgelig å dra den litt langt, men det hørtes ekstra fristende ut! Du kan godt bruke revet sjokolade (ca 20 g) oppi smoothien hvis du ønsker det. Det gir en veldig god smak, men selvfølgelig ikke de samme helsefordelene som raw kakaonibs gir.

Til ett glass 50-100 g bringebær (velg selv, jo flere bær jo fyldigere) 2-2,5 dl usøtet mandelmelk (unsweetened) 2 ss MCT cocosa (eller vanlig cocosa) Økologisk vaniljepulver Stevia vanilje (jeg brukte 5 dråper) 1 ss chiafrø (kan sløyfes) 10 g raw kakaonibs Mynteblader til pynt

Bland alle ingrediensene i en blender og kjør til ønsket konsistens. Hell på et glass, putt i et sugerør og pynt med et mynteblad.

Håper det smaker!

Ønsker deg en fortsatt fin onsdag i snøværet!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page