top of page

Vaffelsandwich med jordbær & ruccola


Happy valentinesday! Hva med å friste litt med en egenkomponert vaffelsandwich som frisker opp en ikke-så-spennende vaffel? Dette er en perfekt vaffel til en litt sukkersøt dag! Vaffeloppskriften er ikke søtet, men hvis du ønsker å lage denne som en dessert kan du tilsette litt søtning. Søtt smaker godt sammen med den litt salte balsamicoen, derfor er jordbær selvfølgelig på plass under ingredienslisten. Denne vaffelsandwichen er fancy av utseende, men veldig enkel å lage. Den minner meg veldig mye om sommeren så denne skal jeg nok lage til sene sommerkvelder. Den kan egentlig spises som et mellommåltid, en lett lunsj eller som dessert hvis du ønsker det.

Enkle matvafler (2 stk) Ingredienser 1 egg 3 ss kokosmelk 3 ss sesammel 2 ts fiberhusk 1/2 ts bakepulver 1-2 ts mandelmel (av den enkle grunn at det var alt jeg hadde igjen) Spe ut røren med usøtet mandelmelk

Bland alle ingrediensene sammen og ha i et smurt vaffeljern.

Fyll (til én vaffel) 1 neve ruccola Ett stort jordbær 2 ss olivenolje 1 ss balsamico Litt frisk koriander 1 liten neve friske spirer Balsamico glace til pynt (kan sløyfes, velg en av god kvalitet)

Del en vaffel i to og legg bunnen på en tallerken. Bland sammen olivenolje og balsamico i et lite eggeglass og ha noe av blandingen over bunnen. Legg ruccola, spirer og koriander oppå bunnen. Del jordbæret i biter og legg oppå det grønne før du legger på lokket. Hell over resten av olivenolje og balsamicoblandingen før du avslutter med litt balsamico glace til pynt.

Håper det smaker!

Ønsker deg en fortsatt fin søndag og en god avslutning på helgen!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page