top of page

Sandwich med avocadosmør


Hei og hå!

Siden den norske frokosten som regel består av brødmat tenkte jeg å komme med et eksempel på hva man kan ha oppå skiven! Mange spiser ofte mange brødskiver av gangen fordi de ikke blir mette, men hvis du sørger for å ha ordentlig med pålegg på brødet vil du oppdage at du holder deg mett lengre. Det er pålegget som skal mette, ikke brødet. Nå er jeg halvt dansk og har fått inn dette med teskje gjennom årene. Bare se for deg danskene og deres frokoster (lunsjer) med masse pålegg og lite underlag (brød) Nå skal ikke jeg foreslå lun leverpostei og den slags, men noe annet og enda sunnere du kan prøve for å få en mettende brødskive med en god fettkilde, nemlig avocado. Du velger selvfølgelig hvor mye du vil bruke av hver ingrediens, men her er ca hva som får plass på en brødskive.

Ingredienser

1 skive ristet lavkarbobrød (prøv foreksempel dette) 1/4 avocado 3 små sopp 1 liten neve spinat Litt herbamare Friske spirer Litt finhakket fersk basilikum Olivenolje

Skjær soppen i skiver og stek den på pannen i litt olivenolje. Legg den til side i pannen og legg deretter spinat på pannen. Strø gjerne over litt herbamare eller litt salt på spinaten hvis du ønsker det. Senk temperaturen på pannen og finn frem en brødrister. Legg brødet i risteren og mos avocadokjøtt oppå skiven når brødet er ristet. Legg på spinat, sopp og topp med friske spirer. Pynt med fersk basilikum og hell over litt olivenolje til slutt.

Vel bekomme!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page