top of page

Godt nyttår!


Ett nytt år, en ny start og en ny mulighet til å starte med blanke ark! Som jeg skrev i forrige innlegg blir det ikke noen særlige endringer for min del annet enn at jeg mest sannsynlig kommer til å bryte et forsett jeg hadde i fjor om å trene mindre og slappe mere av. Livet er trossalt for kort til å ikke gjøre akkurat det man har lyst til!

Jeg vil også benytte anledningen til å takke alle dere som er innom bloggen min daglig og til dem som gir meg ny inspirasjon når jeg ikke helt vet hva jeg skal spise. I en hverdag med allergier, intoleranser og generelt en kropp som skifter mening fra dag til dag er det fint å vite at mange setter stor pris på oppskriftene jeg legger ut og at det også hjelper dem. I 2016 håper jeg å kunne bidra med litt mere forståelse for at fett er bra for oss og en nødvendighet, for jeg opplever fortsatt at folk er veldig redde for fett og tror at det er den store årsaken til alle helseproblemene våre.

Jeg håper i hvertfall du vil fortsette å titte innom bloggen i 2016 og at du allerede fra i dag av (spesielt hvis du har forsetter) kan titte litt rundt på bloggen og finne inspirasjon til en bedre hverdag med bedre helse.

God lesing!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page