top of page

Spør Dr. Hexeberg

Hei dere!

Tusen takk for så mange fine tilbakemeldinger i går!

Jeg tenkte at jeg skulle bidra til at dere får en større forståelse for hva en livsstil med et lavere inntak av karbohydrater faktisk innebærer og hvilke fordeler dette medfører. Derfor tenkte jeg at dere kunne stille noen spørsmål som dere lurer på og så vil Sofie eller Erik svare. Jegvet at det er endel som er fascinert av livsstilen min, men som også er veldig skeptiske til dette fettet. Det bunner nok i uvisshet og misforståelser så jeg håper at denne spørsmålsrunden kan gi dere noen svar. Fyr i hvertfall løs med spørsmål her på bloggen (ved å bruke "kontakt"- skjemaet øverst på siden), på facebooksiden eller skriv en personlig melding/mail til meg. Så vil jeg plukke ut noen spørsmål som Sofie eller Erik kommer til å svare på og som blir publisert her på bloggen.

Dere kan sende inn spørsmål frem til kl 16. i morgen ettermiddag (søndag)

Ønsker dere en fortsatt fin lørdag!

Comments


DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page