top of page

Torsk med crunchy macadamiatopping & blomkålris


Hei og god søndag! Dagens oppskrift består av hvit fisk som har blitt piffet litt opp ved hjelp av noen gode macadamianøtter. Hvit fisk i seg selv smaker ikke så veldig mye, så for å få den litt ekstra spennende er det fint å utforske litt nye varianter. Dette er en crunchy topping som også gjør fiskeretten ordentlig mettende. Hvis du ønsker en saus til kan litt smeltet smør eller litt olje gjøre susen. For en litt spicy blomkålris- tilsett litt fersk chili.

Til 2 porsjoner

Ingredienser 400 g torskefilét 2 eggeplommer 50-70 g macadamianøtter Salt&Pepper 1 blomkål 2 ringer grønn paprika 1 ss smør 4 cherrytomater

Sett ovnen på 175 grader Ha eggeplommene i en liten skål og bland inn hakkede macadamianøtter.

Tilsett litt salt&pepper og rør godt. Fordel blandingen på de to filéene og stek torsken i ca 30-35 minutter.

Når det er ca 10-15 min igjen av fiskens steketid kan du koke blomkålen. Kok den så den blir helt myk, hell av vannet og mos den med en gaffel. Tilsett 1 ss smør, litt salt&pepper. Hakk paprikaen i små biter og tilsett blomkålen. Anrett deretter og pynt med litt frisk sitronmelisse & cherrytomater.

Håper det smaker!

Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld!

DU KAN OGSÅ FINNE MEG PÅ

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
Map
bottom of page